Cum sa folosesti Paypal fara sa platesti taxe !

In primul rand trebuie sa metionez ca eu am platit taxe la PayPal. Cand m-am inscris prima data am facut un cont premier. L-am transformat in business mai apoi. Problema a aparut cand am inceput sa primesc bani. Taxele mi s-au parut uriase si asa am inceput sa sap dupa informatii.
Taxele PayPal nu sunt mici, daca ma intrebati pe mine sunt in anumite cazuri exagerate. Am primit 20 euro, am platit taxe peste 1 euro, am mai primit 105 $ si am platit in taxe pentru ei in jur de 4.5$.
Ca sa folosesti PayPal si sa nu platesti taxe de transfer trebuie sa ai un cont personal. Eu am facut unul premier. Nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca cel mult il pot upgrada la business (si tot voi plati taxe), si ca nu il pot transforma intr-unul personal.
Dar … marele “secret” este ca poti avea doua conturi PayPal. Unul business si unul personal 🙂
Care e pana la urma diferenta intre aceste conturi.
PayPal Personal : Taxe 0 (ZERO) de transfer si posibilitatea de a primi doar fonduri paypal ca plata.
PayPal Premier : Taxe de transfer si posibilitatea de a primi fonduri paypal si plati cu cardul.
PayPal Business : Taxe de transfer, posibilitatea de a primi fonduri paypal, posibilitatea de a primi plati cu cardul si, ce are in plus fata de Premier, posibilitatea de a seta accesul in cont cu mai multe conturi de email.

Deci, pentru a rezuma, pentru a folosi PayPal intr-un mod cat mai economic e bine sa ai doua conturi, unul personal si unul premier sau business. Cand faci bani pe net si primesti bani de la anumite firme iti folosesti contul personal, iar daca ai un magain online sau vinzi ceva pe internet e indicat sa folosesti contul premier sau business, poate clientul poate plati doar cu cardul.

E bine de stiut ca PayPal accepta ca o persoana sa aiba doua conturi, nu e nimic ilegal in acest lucru. Asa ca acum poti sa iti deschizi al doi-lea cont PayPal, si ca sa ma faci fericit o poti face apasand aici.

Tags:,

23 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *