6 ani de la 11/09/2001

Imi amintesc si acum ca eram acasa si parca mama ma chemase sa vad ceva la TV. Stiu in orice caz ca in acel moment credeam tot. Credeam ca intr-adevar USA e atacata de teroristi si am inghitzit toata minciuna la fel ca oricine altcineva.
Acum, dupa 6 ani, USA a atacat si a omorat mai multi oameni decat victimile de la 11 septembrie. Sunt in continuare oameni care si acum cred ca Bin Laden exista, ca este un terorist, si mai ales, ca este foarte periculos si poate ataca oricand SUA.
Sa admitem ca tot ce ni se serveste prin media e adevarat, atunci de ce :
– Bin Laden nu a fost prins, cu cate hectare de calculatoare are CIA-ul ? Hectare de calculatoare care inregistreaza automat orice convorbire care contine un anumit cuvant, orice email care are la fel un cuvant cheie ? Cand au atatia sateliti de te vede si pe fereastra in Romanika cand vrei si tu, ca omu’, sa faci o treaba in casa.
– dupa atacuri, singurele avioane lasate sa plece din SUA au fost cele ale familiei Bin Laden ?
– au acuzat IRAKul ca detine arme biologice, numai ca pretext sa cucereasca tara si sa le ia acum petrolul ?
– Bin Laden reuseste de fiecare data sa mai filmeze cate o mica casetutza si sa o publice international, la toate posturile de televiziune, cand astia de la CIA urmaresc tot ? Chiar asa de imcompetenti sunt ei ?

Eu nu mai inghit nimic ! Bin Laden, terorika, e doar o inventia CIA. O fabrica de pretexte care sa-i ajute cand au ei nevoie. Sa fim seriosi, la ce detin SUA, puteau oricand macar sa-l omoare, nu neaparat sa-l prinda viu.

Americanii nu-l mai suporta nici ei pe Bush, dar nu prea mai au ce sa faca, trebuie sa-si termine mandatul. Si oricum, multi dintre ei s-au lasat prada fricii servite de media. Si cum Bush pozeaza mereu in aparatorul tarii, care este … normal ca tot pe el in voteaza. Oricum, daca stau bine si ma gandesc nici nu conteaza cine e votat ca oricum tot ce zice sponsorul face, acelasi sponsor ca si al lui Bush.

Noi sa fim sanatosi, pe noi nu o sa ne atace nici mama lu’ Bin Laden.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *