De ce inca mai iubesc Google …

M-au scos din Adsense desi i-am anuntat imediat ce am observat un numar mare de clickuri pe paginile mele. M-am pus insa in pielea lor si mi-am dat seama ca si eu as fi facut la fel.
Poate ca multi ar fi renuntat la serviciile lor insa eu nu. Consider ca Google este in fiecare zi mai aproape de clienti, fie ei de oriunde. Si fac asta folosind o metoda simpla. Ofera din ce in ce mai multe servicii care sunt folositoare oricarui internaut, toate inglobate intr-un singur loc, accesibile de oriunde si … atentie … gratis.
Desigur, nu ar fi facut asta daca nu isi permiteau. Desigur, ei fac asta ca sa acapareze cat mai mult din piata, dar trebuie sa recunosc ca o fac foarte bine.
Folosesc Google Docs & Spreadsheets de pe la inceputurile lui si trebuie sa recunosc ca pe zi ce trece devine mai puternic, facand din achizitionarea Microsoft Office un moft. La inceput era foarte simplist, insa functiile noi nu au incetat sa apara. Azi vad ca au adaugat si chestia cu autofill in el. E o functie foarte utila din Excel care completeaza anumite campuri folosind modelul dat de tine, astfel reducandu-se timpul de lucru.
Nu stiu pana unde vor merge cei de la Google in directia asta. Probabil, la un moment dat se vor opri, orice minune se termina normal . Deocamdata ei continua sa ma uimeasca.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *