Am fugit …

De la inceputul verii nu mai suport cartierul in care stau. Nu l-am suportat nici verile trecute dar acum parca e si mai si …
In primul rand e caldura … cumulata cu lipsa apei calde si a aerului conditionat. De astea doua ma fac vinovat sa zicem. Problema mai grava o reprezinta vecinii mei de deasupra care s-au intors din Italia. Mai statea in apartament fiica lor pana acum, care mai baga o inundatie sau si-o mai tragea pana se lovea patul de perete in mod repetat … in rest nimic. S-au intors al’de tac’su si au zis ei sa faca din cacat bici.
Si s-au pus oamenii sa demoleze toate zidurile … care este in plus. In fiecare dimineata ma trezesc la ora 8:30 punct cand incep muncitorii sa sparga cu picamerul (sper ca am scris bine … daca nu asta e) . Ma trezesc buimac si asa ma tin astia toata ziua. Daca nu e picamer se pune parchet. Daca nu se pune parchet se da jos gresia de anul trecut sa o punem pe cea noua si tot asa. Nu am nimic cu oamenii, fiecare e liber sa faca ce vrea el insa nu se poate stabili un program mai omenesc ?
Imi place foarte mult fiul lor, Chocapic (la misto), care are vreo 16-17 ani … cred. Imi place asa de mult de cred ca o sa-l fac poster intr-o zi. Se vede prostia omului de la o poshta oricum. Merge cu greu, vorbind la telefonul celular cu operatoarea de la relatii cu clientii. Telefonul nu se tine oricum, partea de sus cu receptorul, se tine lipita de ureche iar cea de jos, cu microfonul se tine departe de gura, ca sa se vada tastele de plastic de la telefon, ca este luminitze pe ele .
Tot el vrea sa-mi demonstreze cat de multa cultura manelistica are, si ce scula de cd player si-a mai luat, dand la maxim si scotzand boxele pe geam.
Deci va dati seama, imi doresc sa nu imi ies din pepeni ca mi-l pun pe hol, sub forma de poster.
Ieri ne-au inundat. cand era doar fiica-sa acasa mai intelegeam, era singura sau cu mintea’n love-uri, mai uita fata na. Acum insa toti patru si m-au inundat iar ? Taica-miu sia iesit din pepeni si a ajuns la usa lor inaintea mea. Le-a spus sa plateasca. Eu m-am dus disperat in sufragerie, care abia am renovat-o si eu sa vad daca nu m-au inundat si acolo ca data trecuta. Din fericire pt ei … nu a ajuns apa pana acolo.
Cam asta se intampla ziua. Noaptea insa e alta poveste. Nu stiu cum, insa se pare ca toata lumea are o atractie deosebita fata de scara mea. Si eu stau la etajul 1. Acum doua nopti am ascultat manele pana la 1-2 noaptea, daruite cu omenie de rromii din fata scarii mele . Buna dispozitie, rasete, fugareli, ca asa e bine, sa te distrezi pana la 2 noaptea, nimeni nu o sa zica nimic, ca sunt prea lasi nu de alta, ca si mine de altfel.
Asa ca ieri mi-am facut bagajul, profitand de doua libere care le avea prietena mea si am venit la maica-mea la Sendreni, o comuna de langa Galati, la 7-10 Km de el.
E super, e liniste …. nu tu picamer, nu tu manea, doar muste … 😀 Ma gandesc din ce in ce mai serios sa renunt la apartament si sa ma mut si eu aici … mai vad la anul …

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *