de la mare …

Asa cum am zis in postul precedent … anul asta nu am avut o vacantza reushita. Nu vreau sa arat cu degetul dar se pare ca e mai bine daca ai pe cineva sa te duci numai cu el undeva. Nu are rost sa te complici asa cum am facut eu. Te duci numai cu el/ea si cu cineva cu care ai mai fost si stii ca nu apar probleme. Pana la urma e o vacanta, o astepti de un an (probabil) si nu are rost sa faci experiente. Eu am fost cu Adler si cu Vlad care a mers cu pretena lui. Cu Adler am mai fost si nu am avut probleme pana in ultima zi cand m-am certat si cu el. Cu Vlad nu mai fusesem. Eu nu am pretentia ca sunt perfect sau ca prietena mea o fi cheie de biserica … sau ca numai ei au contribuit la proasta dispozitie pe care am simtit-o zi de zi, zic doar ca nu are rost sa faci experiente … e mai bine. Cand eram mai tanar … in gashca nu erau probleme … cred ca am imbatranit … nasol.
Ma rog, trecand peste treburile astea, au fost si momente mishto in vacantza asta (WOW!). Nu a fost nasol de tot. Am pregatit si cateva poze asa cum am promis. Nu le-am postat toate ca nu mai am spatiu momentan nici pe flickr nici pe picasa.
In rest … am mai pus commenturi la poze … mai vedeti si voi pe acolo.

Mi-a placut :
In Costinesti la restaurantul Ardeleanca, unde era un chelner super atent, pe nume Sebi…
Pe Plaja nu erau asa de multe gunoaie ca in alti ani
In Disco Tineretului si in Azteca, ca in fiecare an, super feeling (Put ur hands up 4 Geo da Silva)
Cum s-a dezvoltat Costinestiul (desi nu am ramas mirat)
Terasele Quba si Yucca de pe plaja din Costinesti … era nevoie de asa ceva si aici
Ca a rezistat Costinestiul la ploaie
Ca dupa o ploaie in care toti cred ca se gandeau ca se va darama Obeliscul iar, chiar daca erau dezorganizati, chiar daca dansatorii nu au putut veni din cauza ploii, chiar daca le-a fost trasnit Farul(asa cred, ca nu mai mergea), cei de la Disco Tineretului au deschis.
Mamaia … toata, cu tot ce are ea, cu terase unde esti invitat de pe strada, cu cluburi unde nu iti mai auzi nici gandurile (Goa) si cu plaje deosebite .
Faza cu bulele pe lac, si cat se chinuiau aia sa stea in picioare. Toti reuseau mai mult sa stea capra …

Nu mi-a placut :
Aglomeratia de pe drumul Constanta – Mangalia
Gazda la care am stat (la ora 7 ei se hahaiau cu alti clienti sub geamul nostru, noi – rupti in gura de la club)
Manelele care le-am auzit peste tot, inclusiv poweplay-ul verii : “Si cand mor am valoare, La sicriu fac buzunare” care rasuna din toate BMW-urile … incep sa urasca marca asta de masina

Cam atat momentan, in rest poze !

www.flickr.com

This is a Flickr badge showing public photos from EnKumber tagged with costinesti. Make your own badge here.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *