100% … inEFICIENTA

Da ca as crede ca exista ghinion as ajnge imediat la concluzia ca prietena mea e o persoana ghinionista. Nu e posibil sa ai doua contacte cu medicii in jumatate de an si ambele sa mearga prost.
Prima a fost la stomatologie … unde i s-a extras o masea de minte timp de 5 (CINCI) ore. Cat sa rezisti ? Acum nu zic ca doctorul nu si-a dat interesul dar sa incepi extractia unei masele fara o radiografie sucks. Ideea e ca ieri a facut o radiografie si nu mica ne-a fost mirarea cand am observat amandoi ca mai are o radacina in gingie. Super … acum tre’ sa ajungem la chirurgie maxilofaciala. Pai de ce nu a zis omu ala de la inceput ca nu e in stare. De ce s-a apucat de treaba fara radiografie ? Si cum ar putea sa spuna ca a scos tot ? Adica, daca maseaua de minte are x radacini (nu stiu cate are 🙂 si tu scoti (x-1) radacini e clar ca a ramas una acolo nu ?
A doua problema, din cauza unei probleme renale ajunge in spital unde i se administreaza, printre altele, si un medicament pt. sistemul digestiv (pt. ce??!?!?) la care se pare ca are un fel de alergie. Si ei nu s-ar fi oprit sa il administreze daca nu faceam urat pe hol pe acolo. Ei tot sustineau ca nu are nimic !!!
Dupa externare aflam de la alt medic ca daca ar mai fi luat medicamentul ala putea sa intre in coma. Hai nu zau, nu pot sa cred ! La spitalul judetean din Galati, unde sunt numai medici unul si unul ? Vai … nu pot sa cred.
Acum, ce tragere de inima sa mai aiba ea sa mearga tot la Spitalul Judetean pt. extractia radacinii cand anul asta, contactele ei cu medicii au suferit de o ineficienta 100% ?

Tags:,

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *