Super oferta la ORANGE … NOT !!!

3 May 2007 by Dan Ciprian Neculai, 10 Comments »

oferta care este

Oferta pare buna la prima vedere si avand in vedere ca oricum imi plateam factura numai cu cardul pe webcare am zis sa profit. Intru in webcare, ma duc la facturi si ce vad ? Sau mai bine zis ce nu vad … Pai ultima factura a mea era din martie. Dupa ce m-am convins ca nu e martie am zis sa mai astept, si am asteptat pana in ultima zi de plata. Ma uit iar … la fel. Clar erau doua variante :

1) Astia de la Orange au inceput sa arunce cu gratutati in mine

2) E putin varza sistemul lor.

Evident … i-am sunat … si am aflat ca e varianta 2. Tipul a incercat sa ma abureasca ca e sistemul aglomerat si eu i-am raspuns ca intr-adevar trebuie sa fie destul de aglomerat, adica din 17 aprilie pana in 1 mai e ceva … e aglomerat de tot si mi-a spus sa platesc eu manual. Adica sa platesc suma respectiva chiar daca nu-mi apare factura. Si asa am facut numai ca … nu am primit … si anume … cele 100 de minute … care nu este !!!

Deci va rog sa-mi permiteti sa le dedic si lor o melodie din suflet … fara numar :

Tags: , ,

10 Comments

 1. malex says:

  Deci si eu la fel ma inscriu, vad ca facturile nu mai sunt actualizate din februarie. Platesc manual, stau o sapt, facturi nimic.
  Le dau mesaj, le explic problema mea, ca nu imi apar facturile, ca n-am primit minutele. CE MESAJ PRIMESC INAPOI GHICITI OARE??? Mi se explica CUM SA FAC UN CONT??? Pai eu deja aveam cont, si alta era problema. Mai dau un mesaj, rezolv cu minutele.
  Facturile tot nu apar insa pe site, asa ca dau iar MESAJ si SURPRIZA: Dupa 5 zile, primesc iar RASPUNS: CUM SA IMI FAC UN CONT NOU !!!
  Deci aleg optiunea 2: VARZAAAAAAAAAAAA

 2. dumis says:

  Mai bine treci pe vodafone 🙂

 3. admin says:

  am abonament si la vodafone … dar nu mi-e rusine nici cu astia avand in vedere “oferta” cu visele acum la 10 ani de existenta 🙂

 4. adizbang_tv says:

  … vaaai ce melodie le-ai dedicat … =))))

 5. admin says:

  pai daca ei ma minte 😛

 6. alinush says:

  eu am platit prin webcare si a fost ok…mi-au si dat 100 de minute, dar habar nu am la ce folosesc… 100 minute promo ? am vorbit pe orange, mi-au luat din minutele orange, am vorbit pe connex, mi-au luat din minutele nationale… si asa, dupa o luna, am tot 100 de minute promo si cost suplimentar. wtf ?

 7. admin says:

  deci cum am mai zis … sunt varza

 8. tundishor says:

  Nici eu nu am habar ce e cu minutele promo.Dar le am tot e bine:))

 9. maic.ro says:

  habar n-am..shi io am..vreau sa le scriu mail…nu au adresa

 10. Sergiu says:

  fratilor si eu am ceva minute promo da nustiu la ce folosesc si cum si unde va rog ajutatima!!

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale