Restructurari la BCR … YES !!!

Ma trezesc eu azi si incep sa citesc Gandul, cum fac in fiecare zi si ce vad ? Un articol intitulat “Salariatii BCR “necalificati” sau care nu accepta posturi in alte sucursale vor fi concediati” m-a facut sa zambesc. Momentul mult asteptat … probabil credeti ca sunt nebun nu ? Pai o sa va povestesc cateva intamplari traite de mine pe la acea banca.

In primul rand, la BCR e coada. Nu conteaza cand si pentru ce te duci, la ei e coada. E o coada la care stai ca o oaie in turma cel putin 30 minute. Adica cum vine asta, sa stau la coada sa-mi ridic banii mei ?

Dar sa va spun de amabilitatea angajatilor. Am fost odata anul trecut sa-mi ridic niste bani din cont. Fiind prima data, m-am indreptat catre cel mai apropiat birou unde era un “domn” sa-l intreb unde trebuie sa ma adresez. Numara niste bani. Astept vreo 20-30 de secunde si il intreb :

-Fiti amabil , unde trebuie sa ma adresez pt. a ridica niste bani din cont ?

El nu imi raspunde, mai numara vreo 30 secunde, termina si nu ma baga in seama, drept pentru care il intreb iar :

-Fiti amabil , unde trebuie sa ma adresez pt. a ridica niste bani din cont ?

-Dom’le va rog, putin bun simt, nu vedeti ca sunt ocupat !?!?!??!

Bai frate, deci nu stiu ce m-a tinut sa nu sar peste biroul ala si sa-l pocnesc, asa … din bun simtz …

O alta faza, tot acolo, ajung sa vb. cu o doamna pentru deschiderea unui cont de internet banking. Acum cel putin stau pe scaun, in fata biroului ei, ceea ce e bine. Am observat eu ca ceva nu e in regula. La un moment dat imi spune:

– Ma scuzati, dar nu ma descurc cu programul asta nou deloc !!!

Mai sta si se chinuie vreo 5 minute dupa care cheama o colega, aia mai cheama pe una si uite asa se rezolva pana la urma . UF, ce bine !

Adevarul e ca doamnele de la BCR … tot respectul dar … sunt depasite. Salut restructurarea BCR-ului ! Sa munciti bine !

P.S. Am uitat sa le dedic o melodie … pt. toti angajatii de la BCR care nu au crezut in posibilitatea unei restructurari 🙂

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *