Raspunsul lui dr. Jackson

Asa cum era de asteptat, raspunsul lui dr. Jackson, propietarul e-gold.com, a aparut in sectiunea What’s New a site-ului. El respinge acuzatiile, ceea ce era si normal si ne da cateva linkuri interesante. Se pare ca si el s-a saturat de atatea acuzatii nefondate si e decis sa mearga pana la capat, dand publicitatii tentativele de contact cu autoritatile SUA in vederea reducerii criminalitatii informatice, spalarii de bani si pornografiei cu ajutorul celor de la e-gold. AICI putem vedea clar despre ce este vorba. De remarcat data e-mailului, 24 noiembrie 2004 … deci inainte cu un an de perchezitia din decembrie 2005.

Dar … ce sa mai zic, eu oricum nu am o parere buna despre Amerikk si despre politica lor. Dar e treaba lor, ei aleg, ei fac, ei dreg, mai mult ma deranjeaza ca avem niste baietzi prin IRAK si AFGANISTAN care sunt gata sa moara pentru niste bani. De fapt au si dat shpaga ca sa fie selectati, ceea ce este prea tare. Adica , sa dai shpaga sa obtzii un loc de munca riscant. Cam acolo am ajuns noi … ce tzara bai frate !

Cat despre e-gold, e clar ca procesul va dura pe putin 1 an, timp in care va functiona fara probleme cred. Desigur, nimeni nu e multumit de situatia actuala si nici nu ar avea cum. Sa speram ca toata tampenia asta se va sfarzsi curand si vom respira usurati. Cum spuneam si intr-un post anterior, unii americani nu au ramas impasibili la cele intamplate si au inceput sa trimita scrisorele pe la senatori sau ce mai au ei pe acolo. Acum am gasit intr-un blog o solutie simpla de a va manifesta nemultumirea fata de ce se intampla. Autorul va da si o scrisoare exemplu, practic va semnati si o trimiteti la adresa indicata. Cine e interesat postul e AICI .

Cam atat pt azi !!!

P. S. Eu le recomand celor de la e-gold sa porneasca o revolutie virtuala, si ca imn sa bage treba asta de jos ­čśŤ

GO E-GOLD – TOO LEGIT TO QUIT !

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *